Om underviseren

Se, hvad jeg kan tilbyde...

 

AKUMA

v/ instruktør og underviser

Rikke Christiansen

 

Rikke Christiansen

Siden jeg var 15 år har jeg undervist. Først i min fritid i gymnastikforeningen og siden som uddannet lærer.

Jeg kan lide at formidle viden og færdigheder til andre. Hjælpe dem med at forstå noget, blive klar over noget eller at blive bedre til noget.

Gymnastik er min helt store passion og jeg har mange års erfaring i at undervise i denne unikke bevægelsesform. Gymnastik kan defineres som alsidig bevægelse til musik og kan fåes i mange udgaver. Senest har yogaen også haft sit indtog i min krop og i mit sind, og jeg nyder at opleve glæden ved denne afstressende bevægelseform hos de mennesker, jeg underviser i yoga.

Seneste skud på stammen inden for undervisningskompetencer er førstehjælp. En færdighed som man forhåbentlig sjældent kommer til at bruge, men som er virkelig god at vide, at man kan.

Udover at undervise i disse specifikke ting, er jeg en dygtig organisator, koordinator og planlægger og har meget vide ærmer, jeg kan drysse kreative idéer ud af. Er der brug for en til at udtænke, planlægge og afvikle en eller anden form for aktivitetsevent, er jeg klar. Det kunne være ved firmaarrangementer, ved en aften for foreningens instruktører eller ved festlige lejligheder i familien.

Et smilende og velforberedt menneske ser frem til at høre fra dig.

 

www.akuma.dk | mobil: 60803002 | mail: rikke@akuma.dk | CVR 34 97 83 79